Мої університети

Хамство студентів КНУКіМ - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Хамство студентів КНУКіМ
Olenka_GimosДата: Середа, 25.03.2009, 10:44 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібно зазначити, що культура поведінки в навчальному закладі є надзвичайно важливою. Від того наскільки культурно і ввічливо ведуть себе студенти - відповідне ставлення до них й викладачів. Чи не так? Звичайно, так і є. Ми, студенти, повинні розуміти, що знаходячись в навчальному закладі ми повинні дотримуватися його правил поведінки, якщо вони звісно існують. Якщо немає прописаних правил - то принаймні є моральні засади та цінності, які повинні знати всі. А цього не видно, спостерігаючи за студентами в університетських коридорах, аудиторіях, на подвір'ї, по дорозі до метро.
Ми не шануємо своїх викладачів, тому що гадаємо, що навчання полягає в легких, "ненапряжних" лекціях і коли викладач від нас вимагає знань і праці - він для нас є поганим. Це перекручена тенденція, яка чомусь панує і панує у нас університеті.
А спробували б повчитися і попрацювати над книгами, журналами, інтернет-матеріалами кожного дня - тоді б і викладачі побачили, що вони не дарма приходять до нас на пари і працюють з віддачею.
І для нас би було корисно зростати інтелектуально і духовно.
І атмосфера була б набагато краща, в інших університетах так і є.
Мені особисто є кому з викладачів подякувати за надані знання не поважати когось з них не має навіть бажання tongue

ПавлікДата: Середа, 25.03.2009, 11:14 | Повідомлення # 2
Рядовий
Не погодитись - нерозумно!
smile

KaterynaДата: Середа, 25.03.2009, 11:34 | Повідомлення # 3
Рядовий
Студенти нашого університету вимагають до себе надзвичайно прискіпливого ставлення. А чи бачили вони свою поведінку зі сторони? Звісно ні. Студент не розуміє, і не цінує тієї віддачі і уваги яку приділяє нам викладач. Це дуже сумно cry
Студент повинен усвідомити, коли він знаходиться у навчальному закладі- це зовсім інше середовище у якому ніхто нікого не примушує, щось вчити виконувати. Викладач- джерело невичерпної інформації! Я вважаю, що по-перш хамство з боку студентів спостерігається у випадку не бажання студента діставати і засвоювати знання. По-друге низький рівень вихованості і самоосвіти.
Коли студенти закінчують вуз і влаштовуються на роботу, вони розуміють скільки це потребує сил і енергії, розуміння і взаємоповаги. І саме потім відчувши на собі цей тягар і байдужість від колег, минулий студент розуміє і починає поважати працю викладачів, але вже пізно!
Наші викладачі найкращі! Дякуємо! Ми Вас поважаємо і любимо!

oleksandradzyubДата: Середа, 25.03.2009, 11:51 | Повідомлення # 4
Рядовий
В нашому університеті дійсно зустрічається невічливе ставлення студентів, і це треба змінювати. Тому я погоджуюсь із Оленкою та Катрунею cool

MaltonДата: Середа, 25.03.2009, 11:58 | Повідомлення # 5
Рядовий
Існує така ситуація, коли під час екзаменів студенти після складання іспиту кужуть "А ось цей викладач мене завалив", і те що студент отримав погану оцінку провина тільки викладача. Насправді це не правда тому, що коли студент не дуже знає предмет з якого скаладає іспит, викладач навпаки намагається витягнути студента на якусь нормальну оцінку запитуючи додаткові питання. wink

NatysiksmailДата: Середа, 25.03.2009, 12:05 | Повідомлення # 6
Рядовий
Так, я погоджуюсь з вище зазначеними коментарями, щодо невічливості студентів в університеті. cry
Студенти не розуміють, що викладачі намагаються нам дати якнайбільше знань. Але є студенти яким байдуже на вічливе ставлення, вони не усвідомлюють наскільки є важлива вся та інформація яку нам надають в університеті у майбутньому житті.
В нашому університеті багато студентів навчається на контрактній основі, і їм байдуже на те що вони вчаться, адже за їхне навчання сплачують батьки. Ті діти які навчаються на бюджетній основі є більш сумлінними і вихованішими, тому що вони знають як важко їм це вдалося! happy
Дякуємо за Вашу працю! biggrin

danxДата: Четвер, 16.09.2010, 18:04 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: КН-29
Репутація: 1
сума сойти, сколько вам заплатили за то что б вы такое писали???
складывается впечатление что эти сообщения писали не кто иной как преподаватели, или люди которые хотят "подлизаться" к преподавателям... а этого ой как не любят негде и некто.

Хамство студентов КНУКИМ.. нет, хамство отдельных невоспитатих людей,которые являются студентами, что чу-чуть портят репутацию университета и нервы коллектива(групы).

Математика - царица наук)))

ostadnykДата: П`ятниця, 17.09.2010, 00:50 | Повідомлення # 8
Admin
Група: Администраторы
Репутація: 15
danx, красавчег, ты хоть знаешь, что такое КН-29?

Ржу, нимагу!

УлыбочкаДата: Вівторок, 09.11.2010, 23:44 | Повідомлення # 9
Лейтенант
Група: КН-20
Не знаю, не знаю...
Вище сказаны моралы знає кожен.
Наприклад я багато розмовляю, але завдяки цьому мені набагато простіше запам"ятати матеріал, як не дивно...

Та і про вихованість нашу, що казати, подивіться телевізор, чому нас вчать... Інтернет і інші СМІ...
Ми в цьому розвиваємось, формуємо свій характер, а потім нас за це сварять...

smile

marisha_kn20Дата: Середа, 10.11.2010, 21:43 | Повідомлення # 10
Сержант
Репутація: 2
Взагалі, не тільки студенти нашого університету хамлять. Зараз, кожен третій - хам. І це не дивно. Нас з дитинства вчать брати приклад з дорослих. А якщо подивитись на людей - відразу видно, хами. Коли дорослий чоловік, або жінка стоїть і свариться "как сапожник"...

Зараз таке покоління. Страшне... sad

УлыбочкаДата: Четвер, 11.11.2010, 23:02 | Повідомлення # 11
Лейтенант
Але ми всеодно будемо більш вихованими...
Он я Маріну, а Маріна мене виховуватиме happy

marisha_kn20Дата: Четвер, 11.11.2010, 23:54 | Повідомлення # 12
Сержант
Репутація: 2
Звичайно.. Яна вже на мене вплинула))) happy

УлыбочкаДата: П`ятниця, 12.11.2010, 01:42 | Повідомлення # 13
Лейтенант
Так что не всё так печально...
Но соглашусь, нам ещё работать и работать, главное что мы работаем над этим wink

neomulikДата: П`ятниця, 12.11.2010, 12:33 | Повідомлення # 14
Сержант
Не розумію, як можна про вихованість говорити в КНУКІМ...
Наш навчальний заклад взагалі повинен бути світлом вихованості для інших вузів.
Я вірю в те, що ми до цього йдемо... (але треба швидше йти!!!)

КНУКІМ виправдав мої сподівання, тепер я взагалі не розумію. що було б якби я вчасно не забрав документи з Києво-Могилянської Академії... (Світ би розколовся!)
Я сподіваюся, що Оксана Іванівна не зіпсує мої сподівання на стипендію... Я буду старатися!!!

Повідомлення відредагував ostadnyk - Неділя, 14.11.2010, 10:12

УлыбочкаДата: Понеділок, 22.11.2010, 19:30 | Повідомлення # 15
Лейтенант
Взагалі, те, що ми про це замислюємось, вже є початком...:)

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Понеділок, 16.06.2025, 03:10
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Оцінка сайту
Всього відповідей: 191