Хамство студентів КНУКіМ
|
|
Olenka_Gimos | Дата: Середа, 25.03.2009, 10:44 | Повідомлення # 1 |
 Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Потрібно зазначити, що культура поведінки в навчальному закладі є надзвичайно важливою. Від того наскільки культурно і ввічливо ведуть себе студенти - відповідне ставлення до них й викладачів. Чи не так? Звичайно, так і є. Ми, студенти, повинні розуміти, що знаходячись в навчальному закладі ми повинні дотримуватися його правил поведінки, якщо вони звісно існують. Якщо немає прописаних правил - то принаймні є моральні засади та цінності, які повинні знати всі. А цього не видно, спостерігаючи за студентами в університетських коридорах, аудиторіях, на подвір'ї, по дорозі до метро. Ми не шануємо своїх викладачів, тому що гадаємо, що навчання полягає в легких, "ненапряжних" лекціях і коли викладач від нас вимагає знань і праці - він для нас є поганим. Це перекручена тенденція, яка чомусь панує і панує у нас університеті. А спробували б повчитися і попрацювати над книгами, журналами, інтернет-матеріалами кожного дня - тоді б і викладачі побачили, що вони не дарма приходять до нас на пари і працюють з віддачею. І для нас би було корисно зростати інтелектуально і духовно. І атмосфера була б набагато краща, в інших університетах так і є. Мені особисто є кому з викладачів подякувати за надані знання не поважати когось з них не має навіть бажання
|
|
| |
Павлік | Дата: Середа, 25.03.2009, 11:14 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Не погодитись - нерозумно!
|
|
| |
Kateryna | Дата: Середа, 25.03.2009, 11:34 | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Студенти нашого університету вимагають до себе надзвичайно прискіпливого ставлення. А чи бачили вони свою поведінку зі сторони? Звісно ні. Студент не розуміє, і не цінує тієї віддачі і уваги яку приділяє нам викладач. Це дуже сумно Студент повинен усвідомити, коли він знаходиться у навчальному закладі- це зовсім інше середовище у якому ніхто нікого не примушує, щось вчити виконувати. Викладач- джерело невичерпної інформації! Я вважаю, що по-перш хамство з боку студентів спостерігається у випадку не бажання студента діставати і засвоювати знання. По-друге низький рівень вихованості і самоосвіти. Коли студенти закінчують вуз і влаштовуються на роботу, вони розуміють скільки це потребує сил і енергії, розуміння і взаємоповаги. І саме потім відчувши на собі цей тягар і байдужість від колег, минулий студент розуміє і починає поважати працю викладачів, але вже пізно! Наші викладачі найкращі! Дякуємо! Ми Вас поважаємо і любимо!
|
|
| |
oleksandradzyub | Дата: Середа, 25.03.2009, 11:51 | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| В нашому університеті дійсно зустрічається невічливе ставлення студентів, і це треба змінювати. Тому я погоджуюсь із Оленкою та Катрунею
|
|
| |
Malton | Дата: Середа, 25.03.2009, 11:58 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Існує така ситуація, коли під час екзаменів студенти після складання іспиту кужуть "А ось цей викладач мене завалив", і те що студент отримав погану оцінку провина тільки викладача. Насправді це не правда тому, що коли студент не дуже знає предмет з якого скаладає іспит, викладач навпаки намагається витягнути студента на якусь нормальну оцінку запитуючи додаткові питання.
|
|
| |
Natysiksmail | Дата: Середа, 25.03.2009, 12:05 | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Так, я погоджуюсь з вище зазначеними коментарями, щодо невічливості студентів в університеті. Студенти не розуміють, що викладачі намагаються нам дати якнайбільше знань. Але є студенти яким байдуже на вічливе ставлення, вони не усвідомлюють наскільки є важлива вся та інформація яку нам надають в університеті у майбутньому житті. В нашому університеті багато студентів навчається на контрактній основі, і їм байдуже на те що вони вчаться, адже за їхне навчання сплачують батьки. Ті діти які навчаються на бюджетній основі є більш сумлінними і вихованішими, тому що вони знають як важко їм це вдалося! Дякуємо за Вашу працю!
|
|
| |
danx | Дата: Четвер, 16.09.2010, 18:04 | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
Група: КН-29
| сума сойти, сколько вам заплатили за то что б вы такое писали??? складывается впечатление что эти сообщения писали не кто иной как преподаватели, или люди которые хотят "подлизаться" к преподавателям... а этого ой как не любят негде и некто. Хамство студентов КНУКИМ.. нет, хамство отдельных невоспитатих людей,которые являются студентами, что чу-чуть портят репутацию университета и нервы коллектива(групы).
Математика - царица наук)))
|
|
| |
ostadnyk | Дата: П`ятниця, 17.09.2010, 00:50 | Повідомлення # 8 |
 Admin
Група: Администраторы
| danx, красавчег, ты хоть знаешь, что такое КН-29? Ржу, нимагу!
|
|
| |
Улыбочка | Дата: Вівторок, 09.11.2010, 23:44 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
Група: КН-20
| Не знаю, не знаю... Вище сказаны моралы знає кожен. Наприклад я багато розмовляю, але завдяки цьому мені набагато простіше запам"ятати матеріал, як не дивно... Та і про вихованість нашу, що казати, подивіться телевізор, чому нас вчать... Інтернет і інші СМІ... Ми в цьому розвиваємось, формуємо свій характер, а потім нас за це сварять... 
|
|
| |
marisha_kn20 | Дата: Середа, 10.11.2010, 21:43 | Повідомлення # 10 |
 Сержант
| Взагалі, не тільки студенти нашого університету хамлять. Зараз, кожен третій - хам. І це не дивно. Нас з дитинства вчать брати приклад з дорослих. А якщо подивитись на людей - відразу видно, хами. Коли дорослий чоловік, або жінка стоїть і свариться "как сапожник"... Зараз таке покоління. Страшне... 
|
|
| |
Улыбочка | Дата: Четвер, 11.11.2010, 23:02 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Але ми всеодно будемо більш вихованими... Он я Маріну, а Маріна мене виховуватиме
|
|
| |
marisha_kn20 | Дата: Четвер, 11.11.2010, 23:54 | Повідомлення # 12 |
 Сержант
| Звичайно.. Яна вже на мене вплинула)))
|
|
| |
Улыбочка | Дата: П`ятниця, 12.11.2010, 01:42 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Так что не всё так печально... Но соглашусь, нам ещё работать и работать, главное что мы работаем над этим
|
|
| |
neomulik | Дата: П`ятниця, 12.11.2010, 12:33 | Повідомлення # 14 |
Сержант
| Не розумію, як можна про вихованість говорити в КНУКІМ... Наш навчальний заклад взагалі повинен бути світлом вихованості для інших вузів. Я вірю в те, що ми до цього йдемо... (але треба швидше йти!!!) КНУКІМ виправдав мої сподівання, тепер я взагалі не розумію. що було б якби я вчасно не забрав документи з Києво-Могилянської Академії... (Світ би розколовся!) Я сподіваюся, що Оксана Іванівна не зіпсує мої сподівання на стипендію... Я буду старатися!!!
Повідомлення відредагував ostadnyk - Неділя, 14.11.2010, 10:12 |
|
| |
Улыбочка | Дата: Понеділок, 22.11.2010, 19:30 | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| Взагалі, те, що ми про це замислюємось, вже є початком...:)
|
|
| |